O podjetju

LESK-S d.o.o. je zanesljiv partner na področju lakirnic, lakirne opreme in razprševanja ostalih tekočin. Dobavljamo kvalitetno in zanesljivo opremo in materiale. Vašo lakirnico lahko opremimo s posameznimi komponentami ali prevzamemo celoten projekt, ki je prilagojen vašim željam in proizvodnim procesom.

Naša velika prednost je prilagodljivost končnim uporabnikom, kar nenehno dokazujemo z uspešnim sodelovanjem tako z velikimi podjetji kakor tudi z manjšimi obrtniki. S strokovnim svetovanjem in izkušnjami vam pomagamo pri optimizaciji stroškov in kakovosti vaših lakirnih procesov. Graco črpalka, Wiwa črpalka, Iwata črpalka, Kremlin pumpa, Wagner pumpa, Sata pištola, servis, rezervni deli, šobe, filtri

Podjetje z več kot 20 letnimi izkušnjami, širokim spektrom znanja in dostopom do vodilnih tehnologij lahko danes ponudi celovite in prilagojene rešitve za povečanje vaše konkurenčnosti.

Zelo ponosni smo na naše poslovne rezultate, ki se kažejo v naših bonitetnih ocenah. Doseganje takšnih rezultatov zahteva trud in predanost. Verjamemo, da znate ceniti vložen trud in vam je v interesu sodelovati s podjetji, ki dosegajo dobre poslovne izkaze.

Ponujamo erles pumpe in ostalo profesionalno opremo za vašo lakirnico. 


Platinasta odličnost1