Uporabni članki in novosti

TIP CLEAN tekočina za čiščenje šob

Posebej zasnovano čistilo Tip Clean narejeno za čiščenje šob dosega odlične rezultate, saj odstranjuje barvo in umazanijo ter podaljša življenjsko dobo vaših šob. Kliknite in preverite

Čistilo Tip Clean zagotavlja brezkontaktno čiščenje in shranjevanje brez nereda. Čiščenje je enostavno kot še nikoli do sedaj. Preprosto odprite pokrov, postavite šobo v posodo, zaprite pokrov in obrnite posodo na glavo, nato pa le na rahlo pretresite, da se začne postopek čiščenja.


Velikost Tip Clean Container je 200 ml, 
Steklenica za ponovno polnjenje pa 1 l.

TIP CLEAN čistilo

 

Katalog IBK

Na voljo je nov katalog IBK Technik. Kliknite tukaj, da si ga prenesete.

Nov katalog izdelkov IBK je že na voljo.

IBK Technik je zanesljiv partner na področju batnih črpalk, ki se uporabljajo v najrazličnejše namene. Ena najbolj pogostih uporab je razprševanje barv in lakov, predvsem na airless sistemih. Njihova kvalitetna in konstrukcijska dovršenost prinašata minimalne potrebe po servisnih storitvah in zanesljivo delovanje njihovih produktov še vrsto let po nakupu.
Poleg visokotlačnih črpalk, je plod njihovega znanja in izkušenj tudi velik izbor drugih strojev - dvigala, pnevmatska mešala, avtomatske pištole.

-> Kliknite tukaj, da prenesete katalog <-

[NOVO] Merilec debeline barve na lesu, plastiki, betonu in drugih materialih

NOVOST V SLOVENIJI: Inovativna rešitev za povečanje kakovosti vaših izdelkov. Preverite kako deluje in kaj vse lahko z njim merite.

 • Inovativna metoda merjenja preko ultrazvočnih valov
 • Meritve do 3 plasti premazov
 • Podrobna statistična obdelava vseh podatkov
 • 3 različice glede na debelino premazov: 
  • 13 do 1000 μm
  • 50 do 3800 μm
  • 50 do 7600 μm
 • Natančnost: ± (2 μm + 3% meritve)
 • Certifikat ISO 2808
 • Priložene kalibrirne ploščice
 • Možnost povezljivosti preko USB, Bluetooth (Android, IOS)
 • Računalniška obdelava podatkov

[UPORABNO] Kvaliteten in zanesljiv servis

Ponujamo vam servis črpalk in pištol za lakiranje vseh znanih proizvajalcev. Preverite možnosti sodelovanja s področja servisa, ki ga izvajajo naši usposobljeni serviserji.

[NOVICA] Odlični rezultati s terena

S prodajo destilatorjev za topila smo dosegli odlične rezultate, ki so presenetili tudi nas. Preberite mnenja zadovoljnih uporabnikov.

Destilacija topil postaja vse bolj uveljavljena metoda reciklaže topil. To dokazujejo tudi naši rezultati s terena, ki smo jih dosegli v obdobju 2021-2022. V izjemno kratkem času smo uspeli doseči rezultate, ki so pozitivno presenetili tako nas kot naše stranke. Nad vsakim prodanim strojem, so bile stranke več kot navdušene. Stroji delujejo zanesljivo, destilacija topil je kvalitetna in potrjuje obljubljene rezultate proizvajalca (99% učinkovitost destilacije). Spodaj lahko preberete nekatere izjave zadovoljnih uporabnikov, ki so nam jih zaupali po nekaj mesečni uporabi stroja.

 

[NASVET] Javni razpis Spodbude za mikropodjetja v lesarstvu

Prvi rok za oddajo vloge je 30. 6. 2022. Na razpis lahko prijavite tudi opremo za lakiranje iz naše ponudbe.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje investicij mikropodjetij v opredmetena in neopredmetena sredstva ter stroškov plač ter drugih stroškov dela v povezavi z razvojem novih proizvodov iz lesa.

Poudarek bo dan projektom, ki bodo omogočali nadaljnji razvoj in trajnostno rast mikropodjetij na okolju prijazen način in skladno s principi krožnega gospodarstva.

Upravičeni stroški se sofinancirajo v višini največ 60% upravičenih stroškov.

Načrtovana višina sofinanciranja upravičenih stroškov posameznega projekta mora znašati vsaj 5.000,00 EUR ter največ 50.000,00 EUR.

Na ta javni razpis se lahko prijavijo mikro podjetja (v razredu od 0 do 5 zaposlenih) s sedežem v RS, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge, ki imajo registrirano dejavnost:

 • oddelek C16 Obdelava in predelava lesa, proizvodnja izdelkov iz lesa, plute, slame in protja, razen pohištva, ali
 • oddelek C31 Proizvodnja pohištva (razen razreda C 31.03 – proizvodnja žimnic).

Roka za oddajo vlog sta 30. 6. 2022 in 18. 11. 2022.

Dodatne informacije v zvezi s pripravo prijav in pojasnila k razpisni dokumentaciji so prijavitelju dosegljive na podlagi pisnega zaprosila, posredovanega na e-naslov: sebastijan.milovanovic-jarh@gov.si ali mitja.spes@gov.si.

Vprašanja in odgovori bodo javno objavljeni na spletnem naslovu: https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-gospodarski-razvoj-in-tehnologijo/

Več o javnem razpisu: https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/javni-razpis-spodbude-za-mikropodjetja-v-lesarstvu/

LESK-S na Facebooku

Odslej smo prisotni tudi na družabnem omrežju Facebook. Preverite, všečkajte naš profil in bodite v stiku z nami.

Tokrat bi vas želeli le na kratko povabiti, da nas spremljate tudi na naši Facebook strani. Naš profil najdete TUKAJ.

Na profilu boste našli zanimive izobraževalne vsebine, aktualne novosti in ugodnosti, občasno pa vam bomo pokazali tudi zakulisije naše servisne delavnice in pisarne. 

Veseli bomo vaših všečkov, komentarjev in priporočil. 👍

[VIDEO] Barvanje nedostopnih mest

Znate dobro pobarvati nedostopna mesta kot so luknje in odprtine različnih oblik? Oglejte si video in poglejte kako to počnejo naše zadovoljne stranke.


Platinasta odličnost1