[VIDEO] Barvanje lukenj in odprtin z različnimi podaljški in šobami

Naše stranke se v praksi soočajo z različnimi zahtevnejšimi obdelovanci, ki potrebujejo kompleksne rešitve na področju barvanja. Ena izmed takšnih zahtevnosti je vedno tudi barvanje različnih odprtin, lukenj in ostalih skritih kotov. Ker je protikorozijska zaščita takšnih mest zelo zahtevna, smo v preteklem mesecu za eno izmed naših strank poiskali rešitev za barvanje notranjosti na podpornih stebrih. 

Krautzberger je sinonim za najzahtevnejše rešitve na področju razprševanja tekočin, zato so tudi tokrat ponudili hitro in cenovno ugodno rešitev. Lasten razvoj, proizvodnja in testni center jim omogočajo, da kupcu ponudijo individualno prilagojeno rešitev za sprejemljivo ceno.

logo krautzberger1

Testiranje izdelkov

Stranka je želela barvanje notranjosti in zunanjosti podpornih stebričkov v dolžinah od 300 do 800mm z odprtinami 40 x 60mm in 20 x 13mm.

V podjetju Krautzberger so se testiranja lotili z dvema različnima podaljškoma in rotacijsko razpršilno šobo VD. Za manjšo odprtino so uporabili podaljšek v dolžini 400mm, premera 8 mm in rotacijsko šobo, za večjo odprtino pa 15 milimeterski in enako dolg nastavek.

Zahteva stranke je bila, da lahko z enakim nastavkom potem sočasno pobarva še zunanjost stebrička, kar je z rotacijsko šobo popolnoma izvedljivo. Rezultate testiranja si lahko pogledate v videu.

Za test je bila uporabljena naslednja oprema:

  • Membranska črpalka Krautzberger z regulatorjem pretoka materiala
  • Pištola Krautzberger Perfekt 4
  • Podaljšek premera 15mm s šobo VD (rotacijska)
  • Podaljšek premera 8mm s šobo VD (rotacijska)

Podaljški in različne šobe

Krautzberger že 115 let nastopa na trgu kot pionir tehnologije razprševanja tekočin in se s svojimi avtomatskimi pištolami uvršča med vodilne svetovne proizvajalce. Ker pogosto iščejo individualne in posebej prilagojene rešitve na področju razprševanja, svoje do sedaj razvite produkte ponujajo tudi ostalim zainteresiranim uporabnikom.

Med takšne spada tudi ogromen nabor različnih podaljškov in šob, ki so jih razvili v tem času. Svojo tehnologijo iz avtomatskih pištol prenašajo tudi na ročne pištole saj tako lahko zadovoljijo tudi uporabnike z manjšimi potrebami in cenovno dostopnejšimi produkti.

podaljški6   podaljški5-1   podaljški2-1

Nekaj njihovih najbolj pogosto prodajanih šob si lahko ogledate v videu levo. Vse šobe proizvajalca Krautzberger so lahko integrirane na podaljške različnih dolžin in premerov.

Za več informacij ali kakršnih koli drugačnih zahtevah in željah nas kontaktirajte. V kolikor ste zainteresirani za produkte Krautzberger, lahko v svojem testnem centru za vas pripravijo tudi brezplačno testiranje, na katerem ste lahko osebno prisotni.

 


Nazaj na seznam

boniteta