[UPORABNO] Kvaliteten in zanesljiv servis

Servisiramo opremo vseh proizvajalcev in vgrajujemo originalne rezervne dele. Servis se izvede v naši delavnici s profesionalnimi servisnimi orodji in napravami. Servis izvajajo usposobljeni in šolani serviserji.

Servis izvajamo na naslednjih znamkah lakirne opreme: 

Krautzberger
IBK Technik
Graco
Sames Kremlin
Wagner
Dürr
Walther Pilot
Sata
Wiwa
Anest Iwata
Aro


Nadomestna oprema

Kadar je vaš delovni proces onemogočen zaradi servisa, vam lahko za čas servisa zagotovimo brezplačno nadomestno opremo. Oprema vam omogoča nadaljevanje vašega dela brez izgub in dodatnih stroškov.

Demontaža / montaža in transport

V servis opreme je vključena demontaža/montaža in prevoz vaše opreme. Tako zagotovimo, da bo vaša oprema pripeljana varno in brez dodatnih poškodb, hkrati pa ob montaži opreme po servisu vedno opravimo testni zagon opreme ob vaši prisotnosti.

Odzivni čas

Našim strankam vedno omogočimo najkrajše možne odzivne čase, kadar pride do nepredvidenih servisov. S tem pomagamo pri ponovni vzpostavitvi proizvodnje z najnižjimi stroški. S sodelovanjem in dobrim poznavanjem materialov pa smo uspeli z večino naših strank vzpostaviti predvidljive in preventivne servise opreme z natančno predvidenimi stroški.

Vzdrževalna pogodba

Za naročnike, ki želijo imeti ob sebi partnerja z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem, ponujamo različne oblike vzdrževalnih pogodb, ki so prilagojene vašim potrebam in željam. V kolikor imate željo po dolgoročnem sodelovanju, ki vam prinaša številne dodatne ugodnosti, nas kontaktirajte.


Nazaj na seznam

boniteta