[VIDEO] Model Kando - čistilec za čiščenje lončkov za enkratno uporabo (PPS/RPS)

V širokem naboru pralcev je prav poseben model Kando. Primeren je za vse, ki uporabljajo barve na vodni osnovi in lončke za enkratno uporabo. Lončke za enkratno uporabo lahko model Kando spremeni v lončke za večkratno uporabo. To je dobro za okolje in za vašo denarnico.

KANDO

KANDO je unikaten čistilec - pralec lončkov za enkratno uporabo. Posebno patetntiran sistem zagotavlja učinkovito in kvalitetno čiščenje z nizkimi obratovalnimi stroški. Sistem je zasnovan na avtomatiziranem predhodnem in naknadnem čiščenju, ki 100% očisti tudi stare ostanke barve na lončkih. 

Čiščenje poteka s pomočjo tekočine KANCLEAN (za 100 lončkov potrebujete približno 5 litrov tekočine), ki je bila posebej razvita in namenjena čiščenju tudi suhih in starih ostankov barv na vodni osnovi.

KANDO tako ponuja neverjeten potencial prihranka v kombinaciji s prepričljivimi rezultati čiščenja. Uporaba plastičnih lončkov za enkratno uporabo se zmanjša za 90%!

prej potem

                                                           PREJ                                                                                                                                              POTEM

 

Enostavno delovanje v 5 korakih:

1. ODCEJANJE

Postavite lončke na prostor za odcejanje in počakajte, da se odcedijo.

2. PRANJE

Pričvrstite lončke in pokrovčke na pozicije in zaženite predpranje, ki traja približno 5-10 minut (odvisno od stopnje onesnaženosti in zasušenosti barve).

3. IZPIRANJE

Prestavite lončke v komoro za čisto izpiranje.

4. SUŠENJE

Posušite lončke s priloženo pištolo na komprimiran zrak.

5. KONČANO

Ponovno uporabite lončke!


Varovanje okolja, ki se vam splača!

  • Tip lončkov, ki je primeren za pranje: Vsi standardni lončki vseh proizvajalcev (3M, Sata, ...)
  • Kapaciteta: 3 lončki in 3 pokrovčki / cikel
  • Celoten čas pranja: 10 - 15 min.
  • Tekočina za čiščenje: B-TEC KANCLEAN čistilec za čiščenje barv na vodni osnovi
  • Stroj sestavlja: 2 komori za čiščenje (predpranje, izpiranje), odcejevalna postaja z držalom, podnožje z omarico za posode, Karlrez membranske črpalke
  • Vključuje: 2x 25L KANCLEAN tekočine za čiščenje

 

Če se želite sami prepričati o hitri povratni dobi, nam pošljite povpraševanje, mi pa vam bomo poleg ponudbe brezplačno izdelamo tudi izračun povratne dobe!
Nazaj na seznam

boniteta