X

Zlata boniteta odličnosti

Že tretje leto zapored smo dosegli najvišjo bonitetno oceno in s tem pridobili certifikat Zlate bonitete odličnosti. Navdušujejo nas potrditve, da delamo dobro in hkrati izpolnjujemo visoke standarde poslovne etike, ki smo si jih zastavili.

KAJ JE ZLATA BONITETA ODLIČNOSTI?

Zlata boniteta odličnosti je ocena, s katero bonitetne hiše na osnovi različnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje – med drugim so sestavni del ocene tudi ocena plačilne sposobnosti, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem.

Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

__

Zelo ponosni smo na naše poslovne rezultate, ki se kažejo v naših bonitetnih ocenah. Doseganje takšnih rezultatov zahteva trud in predanost. Verjamemo, da znate ceniti vložen trud in vam je v interesu sodelovati s podjetji, ki dosegajo takšne poslovne izkaze.

Nazaj na seznam

boniteta